StudioPom - Studio de Design Interior
Georgian T.

Am colaborat cu echipa StudioPom pentru amenajarea unei cabane la munte la care visam de vreo 20 de ani. Le multumesc ca m-au ajutat sa-mi indeplinesc visul si ca mi-au suportat toanele si ciudateniile. O echipa pe cinste!

Georgian T.CFO SuperTech Romania
Rodica D.

Am ales StudioPom pentru amenajarea biroului in urma unei recomandari date de o cunostinta. Promptitudine, seriozitate si inventivitate sunt cuvintele care ii descriu perfect. Mai rar am dat de oameni atat de rabdatori si dispusi sa asculte. Multumesc!

Rodica D.Key Account Quart Media
Ileana V.

Multumesc StudioPom! Adevarati profesionisti care m-au ajutat sa dau viata unui colt de rai in spatele casei.

P.S. rasadurile s-au facut mari :)

Ileana V.Secretara
Lucia S.

Luca este foarte fericit in camera lui si va multumeste pentru coltul cu jucarii!

Lucia S.Telemarketing Coordinator
Doina G.

Mie personal experienta cu echipa StudioPom mi-a dat incredere ca si in Romania mai exista oameni seriosi, care se tin de cuvant si termina lucrurile la timp, fara probleme. Le multumesc si ii astept la cafenea!

Doina G.Notar
Viviana S.

Nu exista suficiente cuvinte de multumire. Copiii sunt innebuniti dupa casuta in copac si aproape ca nu mai vor sa intre in casa :)) Jocurile pe computer au trecut pe planul doi. Va multumim!

Viviana S.Inspector Coface Romania
Gheorghe D.

Respect! Niste baieti pe cinste, seriosi, care fac lucrurile rapid si bine. Va salut!

Gheorghe D.Managing Partner EDC International
Ilinca K.

Atunci cand ne-am hotarat sa incepem proiectul “Foisorul” ne asteptam sa urmeze o perioada cu mari batai de cap. Nu speram sa dam peste niste oameni care sa asculte toate sugestiile noastre si care sa ne explice cu rabdare tot ce nu pricepeam. Odata intrati pe usa, cei din echipa StudioPom s-au transformat in prieteni. Multumim! Ilinca&Lucas

Ilinca K.Specialist Accountant Implus Media
Amalia F.

In fiecare zi cand intru pe poarta gradinitei imi dau seama cat de mult noroc am avut sa ajung la voi. Si nu doar eu ma bucur ca v-am intalnit, ci si copiii, care nu se mai satura de spatiul de joaca.

Amalia F.Medic Stomatolog
Evelline L.

You’re great! Hopefully I’ll get in touch with you for a new project soon. Till then, I enjoy my perfect pool – my neighbours are all jealous :)) Keep up the good work!

Evelline L.Aquisitor JTI Romania
Dorin I.

Multumesc echipei StudioPom pentru o colaborare nemaipomenita! Recomand cu incredere serviciile lor de design interior si peisagistica.

Dorin I.Avocat Dorin & Asociatii
Laurentiu P.

Acum 2 ani visam la un restaurant mic si cochet, unde sa pot merge cu prietenii si unde sa ne simtim ca acasa. Dupa ce am cumparat locul, m-am speriat ca e prea mic si ca n-o sa incapa toti prietenii :D Din fericire, echipa de la Pom m-au ajutat sa exploatez la maxim spatiul si acum am impresia ca e mult mai mare. Le multumesc pentru asta si ii astept la o pizza si o bere nefiltrata.

Laurentiu P.Medic Chirurg Spitalul Elias
Adrian P.

StudiuPom m-a ajutat sa imi indeplinesc visul: o sala de fitness personala, unde sa ma pot pregati la orice ora vreau. Multumesc!

Adrian P.IT Chief BitDefender
Paula S.

Cred ca e important ca “acasa” sa fie exact asa cum iti imaginezi, sa fie locul unde visezi sa ajungi dupa o zi grea de munca. Pentru mine acasa e acum locul cu balansoar, muzica la pick-up si multe flori, pe care cei de la StudioPom l-au creat pentru mine. Thanks!

Paula S.Asistenta Spitalul Floreasca
Eugeniu S.

Ati facut o treaba minunata! Si ati avut dreptate, nu trebuie sa te muti de fiecare data cand te plictisesti de un loc :D

Eugeniu S.Web Designer
Anca P.

Ii admir sincer pe cei de la Studio Pom. Au fost de un real ajutor in amenajarea biroului, ne-au oferit o groaza de idei la care nu ne-am fi gandit si nu s-au lasat pana nu ne-au vazut multumiti. Multumim din suflet!

Anca P.Jurist
Sorin B.

Am lucrat cu StudioPom pentru amenajarea unei bucatarii de vara si a unui foisor. Toti prietenii au ramas cu gurile cascate si ne-au intrebat de voi. Multumim!

Sorin B.Corporate Relations Microsoft Team Romania