Baraca de gradina

design exterior

Baracă de grădină de arhitectul din Helsinki Ville Hara şi designerul Linda Bergroth pentru Kekkilä Garden.

design exterior
design exterior

About : « Garden Shed este proiectat de arhitectul Ville Hara şi designerul Linda Bergroth pentru colecţia Kekkilä Garden’s Home & Garden. Este un şopron de grădină unic care combină o seră cu un spaţiu de depozitare pentru a crea un dormitor de vară.  Căbănuţa este fabricată din lemn de pin şi sticlă securizată şi echipată cu deschizătoare automate pentru a controla temperatura interioară. Se livrează în elemente prefabricate care pot fi asamblate folosind doar o şurubelniţă. »

design exterior
design exterior
design exterior

« Atât finisajul interior cât şi cel exterior este din lemn natural şi poate fi vopsit în funcţie de preferinţe şi peisajul înconjurător. Elementele fixate în pereţi funcţionează ca suport pentru rafturi pliabile de 2 tipuri: rafturile de sticlă pentru seră, care permit soarelui să ajungă la toate plantele din interior; rafturile de lemn de 2 dimensiuni pentru depozitare. »

design exterior
design exterior

« La final de sezon călduros, când obiectele de mobilier din grădină si uneltele trebuie depozitate, rafturile cabanei pot fi pliate pentru a maximiza spaţiul. Uşile duble de la partea de depozitare din spatele cabanei au avut ca inspiraţie vechile cutii de scule care permiteau vizualizarea întregului conţinut printr-un simplu gest. Uşile mari permit luminii naturale să pătrundă în interior şi permit utilizatorului să vadă şi să aibă acces la orice obiect depozitat. »

design exterior
design exterior
1 reply
  1. Health Raport
    Health Raport says:

    Articoul este asa si asa, dar sunt cateva idei demne de luat in considerare.

    Bafta

Comments are closed.